Uw wagen

verkopen

Waardebepaling

Op basis van onze expertise en rekening houdend met de actuele markt bepalen we samen de vraagprijs

Snel

Via de diverse verkoopkanalen en ons eigen netwerk kunnen we de aangeboden wagen snel promoten aan de juiste doelgroep

Euro-logo_NEW.png
Correcte afhandeling
Consignatie

Bij een verkoop garanderen we u een snelle en correcte afhandeling waarbij u de afgesproken verkoopsom ontvangt. 

Even de "automarkt" aftasten? Dat kan bij Generation Cars! U kan uw wagen in consignatie geven en zo zonder verkoopverplichting, uw wagen te koop stellen.

Onze expertise 

U wilt uw oldtimer, youngtimer of klassieke auto verkopen?
U heeft geen zin in vreemde mensen aan de deur, al die telefoontjes, wel kijkers maar geen kopers of al het andere "gedoe" er omheen? Of het lukt u niet om uw oldtimer of klassieker auto verkocht te krijgen?

GENERATION CARS is de oplossing om uw auto te verkopen. Wij bemiddelen alle soorten auto's. We zijn op zoek naar cabriolets, coupés en speciale auto's van 1950 tot 2010. Hoe werkt het in de praktijk? Wanneer u kiest voor een consignatieverkoop, maken we samen, een overeenkomst op. Met deze overeenkomst zijn wij een agent voor de verkoop van uw voertuig gedurende een vaste periode (meestal 6 maanden). Dit betekent dat we in deze periode alle middelen tot onze beschikking stellen om uw tweedehands voertuig te verkopen. De verkoopprijs wordt vooraf tussen ons beiden bepaald. We zorgen ook voor de administratieve procedure na de verkoop. Al deze diensten zijn gratis, van de inspectie van het voertuig tot het beheer van de administratie. Aarzel dus niet om uw voertuig via ons te verkopen, kom ons bezoeken !

Contacteer ons nu!

CALL NOW > +32 468 19 77 05