Porsche 911 SC  cabriolet
€ 39.995,-
jaartal.png

09/1983

transmissie.png

5 manual

cilinderinhoud.png

2994

petrol.png

petrol

aantal-cilinders.png

6 cil

personen.png

?

pk.png

180 pk

onderhoudsboekje.png

10%

BEST PRICE

Kijk hier ! Wat een zeer mooie kleurcombinatie ! Prachtige Porsche 911 SC cabrio in zeer goede staat.
De wagen is lang eigendom geweest van een verzamelaar. Enkel voor zomerse dagen gebruikt.
3.0 Model met originele motor. Met +/- 310.000 km op de teller is de motor nog steeds in uitstekende conditie. Originele wagen met duurzaam chassis en motor.

Motor : 930/18
Versnellingsbak: 915/63

BUDGET oldtimer/youngtimer >  Geen gerestaureerde of nog vrij originele wagen. Een wagen die zeer prijs concurrentieel is voor zijn staat en door de jaren heen nog mooier gemaakt en verbeterd kan worden met minimale investeringen. Ideaal als instap model met grote kans op meerwaarde!!

 

BEST PRICE oldtimer/youngtimer. > Wagen die door zijn prijs en kwaliteit zeer sterk in de markt staat. Technisch en optisch ooit verbeterd. Gedeeltelijke of volledige historie. Mogelijk in het verleden gerestaureerd. Bewonderenswaardige wagen !!

 

PREMIUM olddtimer/youngtimer. > Top staat en zeer goed geconserveerde wagen of recente restauratie. Technisch en optisch geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Gedeeltelijke of volledige historie.
Zo origineel mogelijk gehouden. Eye catcher !!


PROJECT oldtimer/youngtimer. > NIET rijvaardige wagen. Technisch of optisch nog te verbeteren of te herstellen. Mogelijk niet geheel origineel of volledig. Met een minimaal aankoopbudget kans op grote toekomstige meerwaarde na restauratie.

Typefouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden. De informatie in advertenties, internet, prijskaartjes en afbeeldingen zijn niet-bindende beschrijvingen en dienen niet als gegarandeerde kenmerken. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten bij het typen en gegevensoverdracht. Alle informatie in de advertenties is niet bindend en zonder garantie