PORSCHE 911 T 
€ overeen te komen

06/1969

5 manual

2200

petrol

6 cil

180HP

50%

BEST PRICE

Mooie Porsche 911T van 1969.Verschillende documenten aanwezig ivm onderhoud en  herstellingen . Motor is gereviseerd in het verleden, facturen zijn erbij . 
De wagen rijd en schakelt zeer goed, technisch in zeer goede staat . 
Onderzijde is solide en mooi . Interieur is netjes en niet verwaarloosd.
De lak van de wagen is mooi, een prima rijders wagen . 
Velgen zijn nog in goede staat. 
Taxatie rapport ter waarde van 85.000€  aanwezig.

Consignatie wagen in opdracht van klant.
Transport tot aan uw deur mogelijk. Oorspronkelijke registratie documenten aanwezig.


Vraag naar onze mogelijkheden voor (internationale)technische controle of registratie.
KM of MPH teller standen zijn afgelezen en indicatief tenzij hierboven anders omschreven.
Overname van uw wagen mogelijk aan best mogelijke condities.

BUDGET oldtimer/youngtimer >  Geen gerestaureerde of nog vrij originele wagen. Een wagen die zeer prijs concurrentieel is voor zijn staat en door de jaren heen nog mooier gemaakt en verbeterd kan worden met minimale investeringen. Ideaal als instap model met grote kans op meerwaarde!!

 

BEST PRICE oldtimer/youngtimer. > Wagen die door zijn prijs en kwaliteit zeer sterk in de markt staat. Technisch en optisch ooit verbeterd. Gedeeltelijke of volledige historie. Mogelijk in het verleden gerestaureerd. Bewonderenswaardige wagen !!

 

PREMIUM olddtimer/youngtimer. > Top staat en zeer goed geconserveerde wagen of recente restauratie. Technisch en optisch geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Gedeeltelijke of volledige historie.
Zo origineel mogelijk gehouden. Eye catcher !!


PROJECT oldtimer/youngtimer. > NIET rijvaardige wagen. Technisch of optisch nog te verbeteren of te herstellen. Mogelijk niet geheel origineel of volledig. Met een minimaal aankoopbudget kans op grote toekomstige meerwaarde na restauratie.

Typefouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden. De informatie in advertenties, internet, prijskaartjes en afbeeldingen zijn niet-bindende beschrijvingen en dienen niet als gegarandeerde kenmerken. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten bij het typen en gegevensoverdracht. Alle informatie in de advertenties is niet bindend.

Bezoek ons!

EN ONTDEK UW DROOMWAGEN

Boomsesteenweg 12 - unit 3

2630 Aartselaar | Belgium

  • Grey Facebook Icon

© 2019 by Generation Cars