Triumph TR6 Cabriolet 1971 Gereviseerd
€ 26.950
jaartal.png

01/1971

transmissie.png

5 manual

cilinderinhoud.png

 2498

petrol.png

petrol

aantal-cilinders.png

6 cil

personen.png

2

pk.png

160 pk

onderhoudsboekje.png

100%

BUDGET

Mooie signaal oranje 912. Wagen rijdt, schakelt en ziet er goed uit. Interieur is netjes en niet verwaarloosd. Oorspronkelijk USA, title is aanwezig. Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren.

BUDGET oldtimer/youngtimer >  Geen gerestaureerde of nog vrij originele wagen. Een wagen die zeer prijs concurrentieel is voor zijn staat en door de jaren heen nog mooier gemaakt en verbeterd kan worden met minimale investeringen. Ideaal als instap model met grote kans op meerwaarde!!

 

BEST PRICE oldtimer/youngtimer. > Wagen die door zijn prijs en kwaliteit zeer sterk in de markt staat. Technisch en optisch ooit verbeterd. Gedeeltelijke of volledige historie. Mogelijk in het verleden gerestaureerd. Bewonderenswaardige wagen !!

 

PREMIUM olddtimer/youngtimer. > Top staat en zeer goed geconserveerde wagen of recente restauratie. Technisch en optisch geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Gedeeltelijke of volledige historie.
Zo origineel mogelijk gehouden. Eye catcher !!


PROJECT oldtimer/youngtimer. > NIET rijvaardige wagen. Technisch of optisch nog te verbeteren of te herstellen. Mogelijk niet geheel origineel of volledig. Met een minimaal aankoopbudget kans op grote toekomstige meerwaarde na restauratie.

Typefouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden. De informatie in advertenties, internet, prijskaartjes en afbeeldingen zijn niet-bindende beschrijvingen en dienen niet als gegarandeerde kenmerken. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten bij het typen en gegevensoverdracht. Alle informatie in de advertenties is niet bindend en zonder garantie