Jeep Grand Wagoneer Woody
€ 22.995
jaartal.png

09/1991

transmissie.png

Automat

cilinderinhoud.png

5900

petrol.png

petrol

aantal-cilinders.png

8 cil

personen.png

x

pk.png

144 pk

onderhoudsboekje.png

10%

BEST PRICE


Mooie propere Grand Wagoneer . 
Wagen is technisch in zeer goede staat , wagen is niet ingeschreven als oldtimer dus moest elk jaar naar de keuring en werd zeer goed onderhouden . 
Zowel binnen als buitkant in mooie staat . 
Op zoek naar een Grand Wagoneer ? Dan is deze zeker niet te missen . 

Hij is van de laatste serie ingeschreven in 1991 en kan dus als Oldtimer ingeschreven worden !!


Consignatie wagen in opdracht van klant.
Transport tot aan uw deur mogelijk. Oorspronkelijke registratie documenten aanwezig. 
Vraag naar onze mogelijkheden voor (internationale)technische controle of registratie.
KM of MPH teller standen zijn afgelezen en indicatief tenzij hierboven anders omschreven.
Overname van uw wagen mogelijk aan best mogelijke condities.

 

BUDGET oldtimer/youngtimer >  Geen gerestaureerde of nog vrij originele wagen. Een wagen die zeer prijs concurrentieel is voor zijn staat en door de jaren heen nog mooier gemaakt en verbeterd kan worden met minimale investeringen. Ideaal als instap model met grote kans op meerwaarde!!

 

BEST PRICE oldtimer/youngtimer. > Wagen die door zijn prijs en kwaliteit zeer sterk in de markt staat. Technisch en optisch ooit verbeterd. Gedeeltelijke of volledige historie. Mogelijk in het verleden gerestaureerd. Bewonderenswaardige wagen !!

 

PREMIUM olddtimer/youngtimer. > Top staat en zeer goed geconserveerde wagen of recente restauratie. Technisch en optisch geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Gedeeltelijke of volledige historie.
Zo origineel mogelijk gehouden. Eye catcher !!


PROJECT oldtimer/youngtimer. > NIET rijvaardige wagen. Technisch of optisch nog te verbeteren of te herstellen. Mogelijk niet geheel origineel of volledig. Met een minimaal aankoopbudget kans op grote toekomstige meerwaarde na restauratie.

Typefouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden. De informatie in advertenties, internet, prijskaartjes en afbeeldingen zijn niet-bindende beschrijvingen en dienen niet als gegarandeerde kenmerken. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten bij het typen en gegevensoverdracht. Alle informatie in de advertenties is niet bindend en zonder garantie