Triumph TR3
€ 29.500
jaartal.png

01/1961

transmissie.png

4 manual

cilinderinhoud.png

2200

petrol.png

petrol

aantal-cilinders.png

4 cil

personen.png

2

pk.png

100 pk

onderhoudsboekje.png

10%

BUDGET

Mooie Triumph Tr3 te koop . 
Deze auto is een echte rijders wagen, technisch in zeer goede staat . Interieur is in goede en propere staat . 
Wagen is net naar de keuring geweest en heeft een groene kaart voor 5 jaar . 
Er staat al een elektrische cooling fan op, nieuwe reductie starter en vorig jaar is de cilinderkop gereviseerd . 

Dus klaar om te rijden . 
De lak van de wagen is mooi met enkele gebruikssporen . 

BUDGET oldtimer/youngtimer >  Geen gerestaureerde of nog vrij originele wagen. Een wagen die zeer prijs concurrentieel is voor zijn staat en door de jaren heen nog mooier gemaakt en verbeterd kan worden met minimale investeringen. Ideaal als instap model met grote kans op meerwaarde!!

 

BEST PRICE oldtimer/youngtimer. > Wagen die door zijn prijs en kwaliteit zeer sterk in de markt staat. Technisch en optisch ooit verbeterd. Gedeeltelijke of volledige historie. Mogelijk in het verleden gerestaureerd. Bewonderenswaardige wagen !!

 

PREMIUM olddtimer/youngtimer. > Top staat en zeer goed geconserveerde wagen of recente restauratie. Technisch en optisch geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Gedeeltelijke of volledige historie.
Zo origineel mogelijk gehouden. Eye catcher !!


PROJECT oldtimer/youngtimer. > NIET rijvaardige wagen. Technisch of optisch nog te verbeteren of te herstellen. Mogelijk niet geheel origineel of volledig. Met een minimaal aankoopbudget kans op grote toekomstige meerwaarde na restauratie.

Typefouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden. De informatie in advertenties, internet, prijskaartjes en afbeeldingen zijn niet-bindende beschrijvingen en dienen niet als gegarandeerde kenmerken. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten bij het typen en gegevensoverdracht. Alle informatie in de advertenties is niet bindend en zonder garantie